POLICAJCI MASOVNO OTVARAJU BOLOVANJE PRED 13 APRIL!

0

Kako saznajemo poslednjih dana evidentan je masovan odlazak na bolovanje pripadnika MUP-a kao neka vrsta bojkota i izbegavanja angažovanja koje se očekuje u subotu 13 aprila

Preko 400 pripadnika policije na teritoriji Srbije podnelo zahtev za bolovanje!

Javna je tajna da na taj način pripadnici policije šalju poruku da neće da učestvuju u prebijanju naroda koji već četiri meseca protestuje u čitavoj srbiji.

Dugoročna investicija – ulagaćemo u policiju koja ne bije svoj narod, nego ga štiti

Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović rekao je danas da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbeđenje gradonačelnika Beograda i vrha SNS i da će DS više ulagati u policiju koja štiti građane Srbije i glavnog grada, a ne u komunalnu policiju koja je čak i tukla građane Beograda.

Božović je istakao da je glavni grad najmanje bezbedan u Evropi odmah posle Kijeva i da će se DS založiti da se to promeni.

Malo toga je urađeno kada je u pitanju borba protiv kriminala, korupcije, kada je u pitanju bezbednost dece u školama… nabrojao je Božović i najavio ulaganja u policijsku profesiju.Ponižavajuće je da policija nema zimske uniforme, da nema osnovna sredstva za rad i zato ćemo ulagati u ljude, u njihovu profesiju, rekao je kandidat za poslanika DS, i istakao da živeti normalno znači i živeti bezbedno.

Ricochet

POSTAVI ODGOVOR

*