Поповић честитао Медведеву 15. годишњицу од оснивања јединствене Русије

0

Председник Српске народне партије, Ненад Поповић, упутио је честитку руском премијеру и председнику Јединствене Русије, Дмитрију Медведу, поводом 15 година од оснивања Сверуске политичке партије Јединствена Русија.

Поповић је у писму нагласио да је Јединствена Русија, радећи за добробит своје земље, заједно са председником Владимиром Путином, стекла огромну подршку и уважавање не само код грађана Руске Федерације, него и у Србији и у целом свету.

Председник СНП је изразио уверење да ће се Јединствена Русија, као и до сада, неподељено залагати за унапређење и јачање билатералних односа између Србије и Русије на свим пољима.

”У том послу имаћете највећу подршку Српске народне партије. Најискреније се надам наставку нашег партнерства и успешној сарадњи Српске народне партије и Сверуске политичке партије Јединствена Русија у будућности”, закључио је Поповић.

Српска народна партија и Сверуска политичка партија Јединствена Русија потписале су у протекле две године више међупартијских споразума којима је дефинисана стратешка сарадња две партије у будућности, укључујући и сарадњу на пољу очувања војне неутралности Републике Србије.

ПАТРИОТ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*