Popović čestitao Medvedevu 15. godišnjicu od osnivanja jedinstvene Rusije

0

Predsednik Srpske narodne partije, Nenad Popović, uputio je čestitku ruskom premijeru i predsedniku Jedinstvene Rusije, Dmitriju Medvedu, povodom 15 godina od osnivanja Sveruske političke partije Jedinstvena Rusija.

Popović je u pismu naglasio da je Jedinstvena Rusija, radeći za dobrobit svoje zemlje, zajedno sa predsednikom Vladimirom Putinom, stekla ogromnu podršku i uvažavanje ne samo kod građana Ruske Federacije, nego i u Srbiji i u celom svetu.

Predsednik SNP je izrazio uverenje da će se Jedinstvena Rusija, kao i do sada, nepodeljeno zalagati za unapređenje i jačanje bilateralnih odnosa između Srbije i Rusije na svim poljima.

”U tom poslu imaćete najveću podršku Srpske narodne partije. Najiskrenije se nadam nastavku našeg partnerstva i uspešnoj saradnji Srpske narodne partije i Sveruske političke partije Jedinstvena Rusija u budućnosti”, zaključio je Popović.

Srpska narodna partija i Sveruska politička partija Jedinstvena Rusija potpisale su u protekle dve godine više međupartijskih sporazuma kojima je definisana strateška saradnja dve partije u budućnosti, uključujući i saradnju na polju očuvanja vojne neutralnosti Republike Srbije.

PATRIOT

POSTAVI ODGOVOR

*