Поповић се захвалио Медведеву на улози Русије у јачању мира и стабилности на Балкану

0

Председник Српске народне партије, Ненад Поповић, упутио је писмо руском премијеру и председнику Јединствене Русије, Дмитрију Медведу и пожелео му успешно спровођење Конгреса Сверуске политичке партије Јединствена Русија који се данас одржава у Москви.

Поповић је у писму нагласио да је Јединствена Русија у протеклим годинама, радећи за добробит своје земље, а упркос озбиљним историјским изазовима и притисцима, стекла огромну подршку и уважавање не само код грађана Руске Федерације, него и у Србији и у целом свету.

Председник СНП је пружио подршку руководству Јединствене Русије да своје напоре усмери ка консолидацији свих конструктивних снага у земљи како би заједно допринеле остварењу кључних задатака и националних интереса Русије.

Поповић је изразио чврсто уверење да ће се Јединствена Русија, као и до сада, неподељено залагати за јачање билатералних односа између Србије и Русије на свим пољима.

„У име свих чланова Српске народне партије желим да се захвалим партији Јединствена Русија на доследној и искреној политици јачања мира и стабилности на Балкану. У том послу увек ћете имати највећу подршку Српске народне партије. Зато се најискреније надам наставку нашег партнерства и јачању сарадње Српске народне партије и Сверуске политичке партије Јединствена Русија у будућности”, закључио је Поповић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*