Потомак четника, Мило Ђукановић, оплео по „четничкој опозицији на обали“!

Мило Ђукановић поручио је на трибини партије у Мојковцу да предстојећи локални избори у том граду, Цетињу, Петњици и Тузима (26. новембар), треба да потврде решеност Црне Горе да иде путем европских интеграција

0

Председник ДПС Мило Ђукановић поручио је вечерас на трибини партије у Мојковцу да предстојећи локални избори у том граду, Цетињу, Петњици и Тузима (26. новембар), треба да потврде решеност Црне Горе да иде путем европских интеграција.

– Мојковачки избори имају посебан значај, имајући у виду и место које Мојковац има у црногорској историји. На челу извршне власти у Црнпј Гори је човек из Мојковца, човек који је поникао из ове наше организације, који је 25 година био у најужем врху наше политике, од формирања прве вишестраначке Владе, 1991.године па до данас, човек који је својим радом и одговорношћу завредио поверење које смо му дали након протеклих парламентарних избора. Говорим о Душку Марковићу и за којег сам потпуно сигуран да ће представљати додатну инспирацију и додатни мотив за сваког Мојковчанина да убедљивом победом на изборима баш у овом граду дамо подршку Влади коју он предводи да оствари све оно што смо зацртали до 2020.године у Црној Гори, казао је Ђукановић.

Говорећи о конкуренцији лидер ДПС је рекао да они покушавају да прикрију неке мрачне странице своје историје.

– Као нова политичка понуда појављују се демократе, заправо скривајући свој идентитет, скривајући да су они подмладак СНП, јер када им то кажемо, наравно да је неугодно, јер је СНП она партија која је све учинила да Црне Горе не буде, која је била предводник рушилачких демонстрација у Подгорици у много наврата, која је све чинила да Црна Гора не буде део евроатланстског система вредности. То је она партија која је својевремено фромирала Седми батаљон, који је био задужен да хапси црногорску младост, не би ли се онемогућила Црна Гора да оствари оно што су њени национални интереси. Дакле, тај подмладак данас је закачио црвену кравату и мисли да је то довољно да се представи у новом светлу, а заправо реч је о људима који имају, рекао бих, врло сумњиве побуде када је у питању и црногорска садашњост и црногорска будућност, наставио је Ђукановић.

Први човек ДПС осуо је паљбу и на дојучерашње саборце из редова СДП, као и Грађански покрет УРА, оптужујући их да су у Будви и Котору дошли на власт у коалицију са “четницима у Црној Гори”.

Нема никакве дилеме да су они политички конвертити који су зарад својих себичних, партијских и личних интереса напустили црногорску националну платформу и који покушавају да се што боље удоме у супротном политичком табору, не би ли успели још једном, на начин на који су живели као паразити код нас 20 година, сада живе као паразити у другом политичком табору. Морамо и њима показати да смо потпуно детектовали оно што је њихово издајство, и што је њихова јефтина политичка игра, морамо их казнити и онемогућити њихов улазак у парламент и мислим да треба да покушамо да урадимо на што више места, почев од ове четири општине у којима се одржавају избори 26. новембра, да бисмо заправо и на тај начин показали решеност савременог црногорског друштва да подвуче црту испод издаја.

Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*