Путин открио ствари из приватног живота које до сада НИКО НИЈЕ ЗНАО

Иако се медији радо баве приватним животом Владимира Путина, руски председник за сада је успешно успевао да сачува интиму. Током прес-конференције на ОНФ Медиа Форуму, прекршио је то правило и открио је новинарима делић своје брижљиво чуване интиме. Чак и које јело му је омљено.

0

Тако је јавност сазнала да Путин највише ужива у руској каши и то од пиринча.

Пре две године западни медији објавили су да је нови члан особља руског председника и човек задужен да проба храну пре него што Путин почне да руча. У Путиновој домовини, медији су се више бавили самим јеловником. Тако је својевремено обајављено да се на вечери на којој је руски председник угостио Џорџа Буш 2008. године у Сочију јела срнетина са маринираним печуркама у сосу од малина, а на менију су још били и чувени руски спрецијалитет црвени кавијар, телетина, пастрмка, кромпир и пита за десерт.

Приватно, Путин је изледа скоромнији, па је каша најчешће његов избор, али смо по условом да није од житарице, пошто како је открио њих не воли.

– Данас сам јео кашу са пиринчем. Најчешће једем кашу пиринчем, хељдом – рекао је Путин и додао да радије ујутру пије чај него кафу.

Одговором на питање шта је за њега најтежа ствар коју треба да уради, Путин је насмејао све у сали.

– Да устанем ујутру – рекао је руски председник.

Када има слободног времена за читање, најчешће бира класичну литературу.

БЛИЦ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*