Putin posetio svog bivšeg šefa i čestitao mu 90. rođendan! (FOTO)

1

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je danas svog bivšeg šefa, pukovnika KGB Lazara Matvejeva i čestitao mu 90. rođendan i Dan pobede!

Screenshot_2

Putin je rano jutros došao u Žulebino i pozvonio na vrata stana u kojem živi Lazar Matvejev, nekadašnji načelnik KGB u Drezdenu kod kojeg je sadašnji predsednik Rusije radio osamdesetih prošlog veka.

Screenshot_3

Matvejev nije mogao da sakrije iznenađenje i radost zbog iznenadne posete tako važnog gosta i dugogodišnjeg prijatelja i saradnika.

Screenshot_4

Putin je Matvejevu na poklon doneo predsednički sat i naslovnu stranu moskovske „Pravde“ iz 1927. godine štampane na dan kad je Lazar rođen.

 

– To je tipičan oficirski poklon, nema tu ničeg posebnog – prokomentarisao je Putin pružajući Matvejevu kutiju sa satom, koju nije uspeo tako lako da otvori.

Screenshot_6

Putin je svom devedestogodišnjem prijatelju poklonio i veliku faciklu u kojoj se nalazi naslovna strana moskovske „Pravde“ iz 1927. godine.

Žitelji Žulebina, dela Moskve u kome slavljenik živi, bili su oduševljeni kada su jutros ugledali predsedničku kolonu vozila. Zajedno sa Putinom u posetu Lazaru Matvejevu došli su i njegovi saradnici iz Drezdena, današnji prvi ljudi kompanija „Transnjeft“ i „Rosteh“, Nikolaj Tokarev i Sergej Čemezov.

 

 

Prava.ru

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

*