Радуловић: Председнички избори су референдум против Александра Вучић

„АКО ЈЕ НЕКО БОРАЦ ПРОТИВ КАНДИДАТА СНС ОНДА САМ ТО ЈА - УЛАЗИМ У ДРУГИ КРУГ“

0

КАНДИДАТ покрета Доста је било на изборима за председника Србије биће Саша Радуловић, саопштено је вечерас.

„Ако је неко борац против (председничког кандидата СНС и премијера Александра) Вучића, то сам ја. Ја мислим да ћу ући у други круг“, рекао је Радуловић после седнице Скупштине ДЈБ.

Радуловић је рекао да су избори референдум против Александра Вучића и да улазећи у председничку трку желе да повећају излазност и да дођу бар до својих гласача.

„Наша мотивација је победа против Вучића, а победа је могућа јер је Вучић рањив. За нас је циљ да победимо Александра Вучића“, рекао је он.

Тај покрет одлучио је да седницу Скупштине ДЈБ-а одржи два дана пре него што је било планирано због, како су навели, „хаоса који председник Владе прави расписивањем избора у најкраћем могућем року“.

ДЈБ је навео да је циљ тог покрета на председничким изборима да победи кандидата владајуће коалиције Александра Вучића.

„Ови избори су референдум против Вучића, а не избори за овог или оног противкандидата. Сматрамо да није битно да ли је председнички кандидат наш или неки други. Важно је само да задовољава црвене линије политике и да има најбоље шансе да победи. Једино победа против Вучића нас доводи у позицију да спасемо Србију“, навео је раније данас тај покрет.

Покрет је оценио да је једини начин да се победи на председничким изборима да се бирачко тело мотивише да изађе на изборе и гласа против Вучића.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*