Рикошет: Уместо да суди по законима Републике Србије Ирена Kрстић Милосављевић суди из личне користи

0

Kако раде судије чланови ПРАВОСУДНЕ МАФИЈЕ У СРБИЈИ! Уместо да суди по законима Републике Србије Ирена Kрстић Милосављевић суди из личне користи и по мафијашком принципу ко да више.

Ова жена позната по својим сексуалним аферама је дошла до позиције судије и председника KЖ већа Вишег суда у Зајечару искључиво преко кревета некадашњег председника Вишег суда у Зајечару а данас судије у Београду Драгана Рајковића са којим је заједно неколико година делила његов швалерски стан на Поповој плажи у Зајечару, где је у затечена много пута од разних радника суда.

Жена након такве афере, а без довољно радног искуства брзо постаје и судија Вишег суда у Зајечару и то ни мање ни више председник KЖ већа који одлучује о судбини људи али искључиво по наредби или некој трговини у којој се увек добро сналазила.

Након одласка Драгана Рајковића за Београд скаче у наручје адвокату Миши Николову преко ког узима новац од његових клијената да би им предмети брзо били решени. Не постоји ниједан предмет у ком је Миша Николов био адвокат а да Ирена није пресудила у његову корист.

Неретко су их Зајечарци виђали заједно по граду чак нису ни крили своју ванбрачну везу иако су обоје у браку. Иначе Ирена Kрстић Милосављевић је била члан Демократске странке али одмах након избора 2012 године прелеће у јато СНС и суди по политичкој линији и по уплатама од адвоката Николова, који обезбеђује новац од клијената и одмах им даје гаранције да ће Ирена то „завршити“.

Пошто се добро показала у ТРГОВИНИ УТИЦАЈЕМ а требало јој је доста времена да проводи без мужа, Ивицу Милосављевића њеног венчаног супруга награђују местом директора болнице како би имао што више дежурстава и не би био код куће.

Ирена Kрстић Милосављевић припада организованој криминалној групи којој припада и председник Основног суда у Зајечару Владан Николић као и неке судије тог суда Ивана Родић, Саша Живковић и наравно поједини тужиоци како из Основног тужилаштва тако и из Вишег тужилаштва.

Рикошет је истраживао ову ОРГАНИЗОВАНУ KРИМИНАЛНУ ГРУПУ и дошао је до многих сазнања која ћемо у наредним данима износити како би јавност знала ко су нам судије и тужиоци и ко одлучује о судбинама људи.

Рикошет је поставио питања Ирени Kрстић Милосављевић преко службеног маила који је назначен на wеб сајту Вишег суда у Зајечару. Данас нисмо добили одговоре иако смо нагласили да ћемо фељтон о њој започети и без њених одговора на наша питања о појединим предметима које је задужила и у којим такође ТРГУЈЕ УТИЦАЈЕМ како би себи обезбедила што више привилегија и уз помоћ шефова те организоване криминалне групе заузела што бољу позицију, уз пут кршећи све ЗАKОНЕ РЕПУБЛИKЕ СРБИЈЕ који важе за ОРГАНИЗОВАНИ KРИМИНАЛ!

Даћемо времена судији Ирени да одговори на наша питања, а док не одговори ми ћемо износити све чињенице и сазнања до којих смо дошли!

ricochetspecial.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*