Рикошет: Вучић је признао да прогони своје политичке противнике а ево и доказа!

0

Александар Вучић је најавио и сам признао на конференцији за штампу да прогони Сашу Мирковића као свог политичког противника.

Због тога му је Мирковић поднео кривичну пријаву како пред домаћим тако и пред међународним судовима за ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ где је запрећена казна по домаћем законодавству 40 година затвора а по међународном доживотна робија.

Вучић је кренуо у прогон Саше Мирковића оног тренутка кад је Мирковић изашао из СНС зато што није хтео да се бави организованим криминалом који је Вучић наређивао да се ради. Мирковић већ 4 године упозорава на криминал властодржаца на челу са Вучићем. 2017 год. Вучић је уз помоћ својих полицајаца, тужиоца, судија и криминалаца монтирао лажне оптужнице против Мирковића и притварао га а све у жељи да га криминализује. После изласка из притвора Мирковић не пристаје на нагодбу са Вучићем и наставља борбу за правду.

У међувремену процеси се држе у фијокама а по некима се расписују лажне потраге за Мирковићем које води организована криминална група по Вучићевом налогу у саставу: Небојша Стефановић, Дијана Хркаловић, Биљана Поповић Ивковић – МУП Србије, Бошко Ничић и његова организована криминална група из Зајечара Драгољуб Поповић – тужилаштво, Славиша Димитријевић – тужилаштво, Владан Нилолић, Ивана Родић, Саша Живковић – Основни суд.

Док Рикошет ради и открива починиоце убиства Оливера Ивановића ове две групе настављају прогон над нашим продуцентом. Ево једног дела шта су све радили а на крају добили тотално другачији резултат.

Три пута је веће Основног суда на челу са Иваном Родић расписивало потерницу за Мирковићем у року од 45 дана што је незабелезено у судској пракси да би након тога два месеца по том предмету Мирковић био ослобођен ПРАВОСНАЖНО сваке кривице јер НИKАДА НИЈЕ НИ МОГАО ДА ИЗВРШИ БИЛО KАKВО KРИВИЧНО ДЕЛО ЈЕР НИЈЕ УЧЕСТВОВАО У ИЗВРШНОЈ ВЛАСТИ.

 

 

Ricochet

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*