Rulet Online Za Pravi Novac

Rulet online za pravi novac je prava poslastica; igrati omiljenu igru u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu je neprocenjivo. 

Uz napredak tehnologije, rulet je dobio svoje mesto na online platformama, i sve što je potrebno za jednu odličnu partiju jeste internet konekcija. 

Prije nego što se odlučite na igranje ruleta online, važno je dobro se informisati koja od platformi je pouzdana, pravična, brza u isplatama i zabavna. 

Ovaj članak sadrži sve potrebne informacije kako bi igranje ruleta za pravi novac bio odličan doživljaj i iskustvo. 

Rulet online i prednosti 

Rulet online i prednosti 

Bili u kafiću, autobusu ili vlastitom dvorištu, sada imate mogućnost igrati rulet koji se ne igra za virtuelni novac. Obična igrica na mobilnim telefonima i računarima je sada postala dio stvarnosti. 

Potrebno je da se registrujete na neku od proverenih online kazina, a zatim i uplatite novac. Naravno, morate ispunjavati uslov da ste stariji od 18 godina. 

Online rulet se igra oko stola na kojem se nalazi točak sa 37 ili 38 osnovnih polja. Krupije poziva igrače oko stola da polože opklade, te nakon toga pušta kuglicu na rulet točak. 

Možete razgovarati sa krupijeom, kao i sa svojim protuigračima, što je jako dobro; možda se i neko prijateljstvo stvori za ruletom.

Postoji mnogo varijacija ruleta u online svetu, tako da svako može pronaći ono što ga najviše zabavlja. Pored ovih univerzalnih pravila, svakako se pre igranja određenih varijacija dobro informišite, jer iste mogu uključivati dodatne elemente. 

Neki od online kazina nude i pogodnosti za svoje nove korisnike, a sve u cilju promocije vlastitih usluga. Nakon prve registracije, moguće je dobiti bonus sa ili bez depozita. 

Kada govorimo o prednostima online ruleta za novac koji sami uplatite, one su mnogobrojne i predstavljaju jedan od razloga zašto se sve više i više ljubitelja ruleta odlučuje na online verzije. 

Pored prednosti da rulet možete igrati na bilo kojem mestu, važno je istaći i mogućnosti brze uplate i isplate, te postavljanje limita pri okretanju točka kako bi ograničili ulaganje. Jako je bitno da imate kontrolu nad ulaganjem i da ulažete pametno, jer svaka igra nosi sa sobom rizik da izgubite. 

Pored toga, rulet online za pravi novac isključuje mogućnost uplitanja mašina i generatora nasumičnih brojeva, a kao što je već i navedeno, imate mogućnost da u realnom vremenu i porazgovarate sa protuigračima i krupijeom. 

Najbolje kladionice u ruletu za pravi novac

Pre nego što postanete korisnik jednog od online kladionica, informišite se o uslugama koje ono nudi.

Na prvo mesto stavite bezbednost. Sigurno ne želite nikakve zloupotrebe i nefer igranje. Svakom igraču treba neko kome će poveriti svoj novac i ne biti prevaren nakon toga. 

Nakon toga, u obzir je potrebno uzeti pouzdanost i brzinu same online platforme. Sigurno ne želite probleme nestabilnim softverom zbog kojeg možete izgubiti sve što ste uložili. 

Najbolje kladionice u ruletu za pravi novac

Greatodds je licencirano i sigurno mesto za ulaganje novca. Korisnička podrška je uvek dostupna, a uplate se mogu vršiti na više načina; kreditnim karticama, PaySafeCard-om ili iPayVoucher-om. Nedostatak je taj što je nemoguća uplata preko e-novčanika, kao što je na primer PayPal. 

Nema mobilnu aplikaciju, ali je PC verzija jako dobro urađena. bonusi još uvek nisu dostupni, ali je često organizovan cashback day. 

Još jedan gigant u svetu klađenja i slot igre, Mozzart, pruža mnogo pogodnosti svojim korisnicima. Korisnička podrška je dostupna 24/7, implementirana je i mobilna aplikacija, a uplate se mogu vršiti preko platnih kartica, e-novčanika, SafeCharge-a, te Rapid-a. 

Ova kladionica je licencirano, a svi korisnički podaci zaštićeni SSL zaštitom. Još uvek ne postoje depozitni, niti bonusi bez depozita za nove korisnike. 

MaxBet je osvojio srca mnogih ljubitelja online ruleta. Nudi odlične pogodnosti u vidu cashback-a nakon registracije, prve uplate, i pada prvog tiketa. Uplate se vrše putem platnih kartica ili iPayVoucher-a. Mobilna verzija je dostupna. 

Circus Bet nagrađuje nove korisnike sa depozitnim bonusom od 100% do 10000 dinara, te od 10 free opklada za ukupan iznos od 5000 dinara. Nudi mnogo varijacija rulet igre. Nema svoju aplikaciju za mobilne uređaje, a uplate se vrše preko platnih kartica. 

Meridianbet također nagrađuje nove korisnike nakon prvog i drugog depozita sa 100% i 200$ bonusa. Nudi mnogo opcija kada je u pitanju uplata na račun, a mobilna aplikacija za iOS i Android korisnike omogućava igranje ruleta online za pravi novac u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu. 

FAQ

Da li je u Srbiji dozvoljeno igrati rulet online?

U Srbiji je igranje ruleta online sasvim legalna stvar za sve osobe iznad 18 godina. 

Da li postoji donja granica za depozit?

Online kazina uglavnom definišu minimalan iznos novca kako bi korisnik mogao započeti igru. Također je definisan minimalan depozit za dobijanje bonusa dobrodošlice. 

Kako da napravim depozit?

Odaberite opciju za plaćanje kazina, kao i metodu plaćanja koja Vam najviše odgovara. U ponudi su najčešće platne kartice, iPayVoucher, a negdje i e-novčanik poput PayPal-a. Popunite kartične i lične podatke, i spremni ste za igru. 

Šta je potrebno za igranje ruleta online?

Za igranje ruleta online je potreban PC ili mobilni uređaj, korisnički račun na nekom od online kazino sajtova, platna kartica ili druga metoda plaćanja Vama dostupna a prihvatljiva na platformi, te solidna internet konekcija. 

Mogu li da igram online rulet besplatno pre nego što igram u pravi novac?

Većina velikih online kazina nudi mogućnost tzv. trial igre, gde se korisnicima daje mogućnost da nauče pravila određene igre pre nego što krenu sa igrom za pravi novac. 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *