РУСИЈА СВИМА ПОKАЗАЛА KОЈА ЈЕ СИЛА: Kо сме нека крене на Русију

0

Министарство одбране Русије је објавило видео-снимак посвећен Дану противваздушне одбране земље.

На снимку су приказани системи противракетне одбране С-400 „Тријумф“, С-300 „Фаворит“ и противваздушни топовски системи малог домета „Панцир С“.

РУСИЈА БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛА АМЕРИЦИ И ЗАПАДУ

Руско Министарство спољних послова данас је саопштило да су наводи о хемијском нападу у Сирији лажни и да би свака војна акција која би била предузета на основу тако „измишљених и исфабрикованих изговора“ могла довести до тешких последица.

– Ширење лажних прича о употреби хлорина и других отровних супстанци од стране сиријских владиних снага се наставља. Још једна таква исфабрикована информација о наводном хемијском нападу у Думи појавила се јуче – навело је министарство у саопштењу, преноси Ројтерс.

– Ми смо недавно више пута упозоравали на тако опасне провокације. Циљ таквих лажних спекулација, одсуство било какве утемљености представља заштиту терориста… као и покушај правдања евентуалне спољне употребе силе – додаје се у саопштењу.

Сиријски опозициони активисти и спасиоци су навели да је у суботу у нападу отровним гасом на град који држе побуњеници убијено више десетина људи, што сиријска влада негира.

А1 ИНФО       https://youtu.be/qGsdLKWeSoQ https:/

 

 

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*