With football in the heartIzraz “solidan” cesto ima tendenciju da se koristi u različitim metaforički značenja i također situacije, ipak da 22-godišnje nogomet napadač Sandra Voitani ovo riječ odnosi prilično bukvalno. Ona je postala početna agentica naše zemlje na jednom od najtežih fudbalskih natjecanja širom svijeta– njemačkog Bundesliga. A ovo sigurno ne bi bilo izvodljivo da nije jaka i bukvalno i emocionalno. Šta bi rekli ako bi morali sami da informišete nepoznatu osobu? Prvo, ja igram fudbal. Zbog činjenice da većina pojedinaca koji imaju malo veze sa sportom pitaju se tačno kako nakon toga djevojka može igrati.

  1. Šta si sanjao da postaneš u detinjstvu? Što se tiče trenera Footballa. Namjeravao sam biti policajac. Kako si stigao do fudbala? Koji je tvoj kurs zanimanja? Tata je želio sina za 2. dijete, ali ja sam rođen.
  2. A onda je rekao … pa, ako već postoji djevojka, nakon toga dozvolite minimum go igra fudbal! Tako je počeo moj fudbalski život.
  3. Zato što sam sa 5 godina igrao fudbal sa decom u mom rodnom gradu Llukste. Bio sam dobrodošao da se zabavljam sa ženama, Igrao sam i u Preili, kao i u fudbalskim timovima Rezekne djevojke.

Tvoje najveće dostignuće do sada

Tvoje najveće dostignuće do sadaMoram da igram u Nemačkoj najboljoj ligi. Također da sam dobitnik nagrade do 2020. Najbolji igrač godine u Latviji. Kako je to biti prvi nacionalni predstavnik u Njemackoj Bundesligi? Drago mi je što se tiče ove prilike. Razgovor se desio dok je Sandra još svirala u Nemačkoj. – Red.) Nesumnjivo, postoji dodatno napetost, pošto me pojedinci zapažaju, slijede me, zahtijevaju sastanke, a što je najvažnije– čekaju na određene rezultate video igre. Za mene, ovo je veliki predujam. Kad nisam na terenu često, prepoznao sam da i dalje moram da naučim puno dobiti moćniji u grupi kada sam da igrate na ovom nivou. Postoje iskustva, međutim, s naporima i samodisciplinom doći će do rezultata.

Oboje. Ako ste odličan profesionalni sportista, to ne ukazuje na to da se željeni ciljevi mogu ostvariti bez teške obuke. Očigledno, vještina u sportu je značajna, ali se ne može osloniti samo na nju. Pokušajte koristiti svoju snagu do maksimuma, moja sposobnost u fudbalu su brzina i tehnika.

Kakve atribute ličnosti treba fudbalskom igraču da bi postigao briljantan uspjeh? Budite unutarnje čvrsti, ustrajte i razmišljajte o svojoj dobrobiti. Nepovoljne ideje su stvarno pod utjecajem, takve emocije mogu slomiti cijelu igru.

Koji su vam resursi ideja, idola, autoriteta

Motiviraju me idealni nogometaši svijeta, koji slijede njihove korake kao i pregledavaju sastanke. Nemam idole. Više računam na sebe, kao i na sebe. Stručnost u koju vjerujete bez pitanja. Mi smo mala, ali čvrsta zemlja, kao i samo zajedno možemo puno postići! Razumijevanje bi bilo da je sve moguće. To bi sigurno očekivalo da smo početni goalskorderi protiv Trećeg svjetskog — postavljen kao Švedski tim?! U čemu uživaš da se sprdaš? U vezi neugodnih trenutaka kao i okolnosti u krugu prijatelja.Koji su vam resursi ideja, idola, autoriteta

Takođe kada zadirkuješ osobu na obuci. Šta te pokreće? Rođendani i Božićni pokloni. Divne zore i obilaske Pored mora. Koliko ti je važna slika? Kako to izmišljaš? Ne koristim ukrasnu kozmetiku u svakodnevnom životu, farbam, idem samo na odmor i na događaje. Često stavim na gelove nokte. Ja sam za prirodnu žalbu. Tamo su kolege to čak i naučiti šminku, i također ne okidač ih bilo kakve nevolje, ali na dan utakmice ja sam protiv toga … mi najvjerojatnije je da igra fudbal, ne šarm događaj.

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *