Samo u Srbiji: Od decembra škola za starlete!

0

U „školici za starlete“ obučavaće devojke kako da se skidaju pred kamerama i da zadovolje klijente!

Verovali ili ne, u Srbiji se u decembru otvara prva prava škola za starlete! Specijalizovani portal pod parolom „Postani starleta“ podučavaće atraktivne devojke kako da se skidaju pred kamerama i kako da zadovolje klijente, a onim najuspešnijim nuedi se posao animir-dame, rad na hotlajnu, pa čak i učešće na izborima za mis?!

Zainteresovane deovjke treba da urade jeste da popune formular na sajtu i pošalju 15 svojih atraktivnih fotografija.

Zaposleni na ovom bizarnom portalu kažu da se početak rada očekuje već sredinom sledećeg meseca i pozivaju devojke da se što pre prijave da bi dobile brojne pogodnosti.

postani-starleta_1000x0

– Naš portal „Postani starleta“ je u izradi. Želja nam je da okupimo mlade, lepe i zgodne devojke kako bismo im pomogli da postignu uspeh. Sa najlepšim devojkama uradićemo profesionalno fotografisanje i video. Takođe će imati i šansu da se priključe izboru za mis Balkana, a sedam odabranih u maju 2017. vodimo u Grčku na foto-sešn. Pošto je ovo ipak neki oblik škole, sve prijavljenje devojke dobijaće pojedinačno stručne savete kako da njihov profil bude što zapaženiji – poručuju zaposleni.

One koje se pokažu kao najbolje dobiće priliku da se prikažu na hotlajnu, koji podrazumeva i skidanje pred kamerama za klijente. Na sajtu je dotalja opisano koje će sve zadatke imati devojke obavljajući ovaj posao.

– Zadatak im je da pod lažnim imenom obilaze profile članova, šalju im zahteve za prijateljstvo, iniciraju tekstualni čet na engleskom jeziku. Osnovi cilj je zadržati nove članove što duže na sajtu. Sajtovi su isključivo za članove iz Amerike i Engleske. Sve ovo radite iz svog stana. Plaćanje je na 15 dana u zavisnosti od vremena koje ste utrošili i od broja animiranih članova – navodi se na sajtu.

Međutim, onima koje se odluče na „hot-video“, koji podrazumeva skidanje pred kamerama, obećava se i veoma unosan honorar.

– Hot-video se radi isljučivo sa strankama iz Amerike i Engleske, Zarada zavisi od vremena provedenog na četu i broja stranaka. Zarada je 1.000 evra plus bonusi. Diskrecija je zagarantovana – obećavaju na sajtu.

 

 

 

Informer

POSTAVI ODGOVOR

*