ШЕШЕЉ: Чанак је кретен и издајник!

0

Лидер радикала Војислав Шешељ жалио се на председника ЛСВ Ненада Чанка јер му, како тврди, угрожава грађанска права! Због упорног Шешељевог залагања за то да се убице премијера Зорана Ђинђића помилују, Чанков ЛСВ је предложио да се лидеру СРС суди за деведесете, то јест за „противуставно и противзаконито деловање овог фашистичког политичара“.

Шешељ каже да је за њега Чанак ништа друго него хашки доушник.

– То је све гомила кретена и издајника које предводи Ненад Чанак и његов ЛСВ. Уосталом, Чанак је био хашки доушник који је давао изјаве против мене, па му се све изјаловило. Али ја њему ништа више не замерам, он је нула од човека. Он ми служи за оштрење сабље пред озбиљније политичке противнике. Не зна он шта ће од себе. Шта може друго да ради осим да ево овако трабуња о мојим грађанским правима. Немам шта да поручим том издајнику – изјавио је Шешељ.

На опаску да је Чанак реаговао на његово јавно залагање да се Милорад Улемек Легија и Звездан Јовановић, осуђени за убиство Ђинђића, ослободе, Шешељ каже да је то његово грађанско право, али иде и корак даље.

– Моје је грађанско право да се залажем за аболицију Легије и Звездана. Моје је грађанско право да их, када будем на власти, запослим на високе функције у полицији. Држава их је осудила у режираном процесу и ја за час посла могу да докажем да је тај процес режиран и имам за то врло озбиљне доказе – поручује лидер радикала.

 

 

Правда

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*