Шешељ: Нико не може боље од мене да контролише Вучића и напредњачку владу

„ОТВОРЕНО ОВО ГОВОРИМ – ПРЕД НАРОДОМ И БЕЗ ЛАЖНЕ СКРОМНОСТИ”

0

СРБИЈИ треба председник који ће контролисати Александра Вучића и напредњачку владу, а нико осим мене није у стању то да уради, изјавио је данас лидер Српске радикалне странке (СРС) и будући кандидат те партије за председника Србије Војислав Шешељ.

Он је током разговора са студентима на Калемегдану казао да је потребно да на функцији председника Србије “буде неко ко ће уједно контролисати законодавну, извршну и судску власт”

“Не треба нам председник који ће имати сву власт у својим рукама. Нико од мојих конкурената није у стању да као изабрани председник контролише Александра Вучића и напредњачку владу. Отворено кажем пред народом, без лажне скромности, да сам једино ја у стању то да урадим, у границама уставних овлашћења”, казао је Шешељ новинарима.

По његовим речима, вишедеценијска економска и социјална криза у Србији “огладнела је и обосила народ” и “убила вољу у људима за даљу борбу”.

“Она као да је уништила сваку наду да може бити боље, као да је довела у питање веру у бољу будућност. Бојим се да због такве ситуације и љубав према отаџбини долази у кризу. Зато радикали нуде народу наду засновану на одустајању од ЕУ која нас потпуно уништава и интеграцију са Русијом”, рекао је лидер СРС-а.

Шешељ је додао да “гарантује” да ће се “одмах осетити бољитак у држави”, ако он постане председник Србије.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*