ШЕШЕЉ: Ово је провокација Запада, исто ће урадити Хрвати

1

Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио да Албанци ништа не би могли да ураде без подршке споља и изразио уверење да ће Вучић остати чврст у овој ситуацији.
Шешељ је рекао да би већ сутра тебало да се одржи ванредна седница парламента на којој би се, како каже, затражило да постанемо пуноправна чланица ОДKБ (Организације Уговора о колективној безбедности).

Ово (хапшење) је планирано са циљем да се понизи Србија и да се сузбије ауторитет председника Србије Александра Вучића, рекао је Шешељ јуче гостијући на Пинк.

Шешељ је рекао да сада јасно може да се види каква је политика западних сила по питању KиМ и да ту више нема никаквих илузија.

Шешељ верује да ће Русија одлучно стати на нашу страну и да би улазак у тај војни савез заштитио Србију од Американаца и НАТО и да бу том случају не би могли да нас угрозе ни Албанци ни Хрвати.

Kаже да би он повлачио хладнокрве потезе и да затражио према Резолуцији 1244 повратак дела војске и полиције.

Он је упозорио да би ово што се сада десило сада на KиМ лако могло да се деси и по питању Брчког од стране хрватских јединица, али и да су Хрвати пре неколико година увежбавали четири бригаде како би могле да упадну у Србију.

 

 

 

(Тањуг)

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*