ШЕШЕЉ ПОСЛЕ ДОБИЈЕНИХ РЕЗУЛТАТА БИОПСИЈЕ ПОРУЧИО: Трпећете ме још 20 година!

0

Рекао је да уопште није паничио док је чекао резултате

У понедељак ми је доктор са хистопатологије јавио да та израслина на врату коју су ми прошле недеље уклонили апсолутно није малигна, да је реч о некој врсти цисте. Тако да, опет сам се извукао – овим речима је лидер СРС-а Војислав Шешељ коментарисао за „Ало!“ резултате анализе узорака након операције, на коју је морао да оде због патолошких промена на жлездама врата.

Иако је од почетка знао да израслина на левој страни врата може да значи да му се вратио канцер или да је реч новом тумору, каже да уопште није паничио док је чекао резултате.

– Човек сам који се ничег не плаши, зашто бих се плашио рака? Сасвим мирно и сталожено сам сачекао резултате, уопште се нисам узбуђивао! И да су ми рекли да имам рак, рекао бих – добро, све то иде у рок службе, а једном се свакако мора умрети! Сада се осећам одлично, никад боље, и наставићу да радим и да се борим за своје идеје! Тако да сви ће морати још дуго да ме трпе, као што сам рекао, планирам да живим још минимум 20 година и исто толико да се бавим политиком и да водим своју странку. Рано су ме неки душмани отписали и баш ми их је жао сада – каже Шешељ кроз смех.

На питање да ли су се страначке колеге забринуле за њега док се нису знали резултати анализа, одговара одречно.

– А што би се бринули? Нису били уплашени, па један председник се отегао, други се протегао, нема ту пуно филозофије – истиче шеф СРС-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*