Шешељ: „Венди је мене оставила, ја сам хтео да је женим!“

  0

  Лидер радикала Војислав Шешељ и певачица Весна Вукелић Венди су после више од две деценије за „Ало!“ обелоданили детеље своје љубавне везе.

  Ипак, њихове верзије исте приче помало се разликују. Док Шешељ тврди да су се волели два месеца, певачица каже да је њихова веза трајала око годину дана, али да га је оставила јер је хтео да је жени.

  – Са њом сам био у вези 1991. године. Била је то лепа веза, није трајала дуго, око два месеца. Ја се држим два принципа, сваку жену са којом сам у животу био искрено сам волео. Па колико је трајало, трајало је. И сваки пут када би долазило до раскида, жене су мене напуштале, не ја њих. И ја се држим та два животна принципа вечито. Сада нисмо у контакту – рекао је јуче шеф радикала за „Ало!“.

  Са друге стране, његова стара љубав певачица Весна Вукелић Венди била је расположена да детаљније говори о вези са вођом радикала.
  – Наша веза није трајала два месеца, трајала је много дуже, негде око годину дана и то је заиста био један предиван период, који је имао и једну озбиљну тежину, јер ја сам одлазила код њега кући. Та веза, иако сам ја тада била премлада, имала сам 19 година, имала је једну ширину, није то била веза модерних кокошки које се тако ухвате за неког тајкуна, па их њихов посао не занима, већ само добар поклон са машницом – присећа се Венди.

  – Он је џентлемен и ја лично сумњам да су га све жене остављале, као што каже. Прегруба је реч остављање, али он је желео после једног неуспелог брака да се оствари поново као муж, односно родитељ. Мени се то није уклапало. Осим тога, он је већ имао иза себе један пропао брак и то су исто били знаци поред пута, ја не бих била његова прва жена, а где је друга, ту је трећа, а где је трећа, ту је и четврта и тако даље. Желећи да у животу не ризикујем, ја сам сматрала да нисам тај профил, нисам особа која себе жели себе да затвори у златан кавез – у даху нам је испричала певачица.

  Подршка за председника

  На питање да ли ће стару љубав подржати у трци за шефа државе, певачица одговара: – Истраживања показују да се добро котира. Наравно да ће добити подршку, не само у том политичком смислу него и у оном људском, јер све ово што се њему дешавало у задњих 15 година требало је човек заиста да буде рођен да има ту димензију да би се извукао психофизички из тога и да порази једног таког непријатеља као што је Брисел. Ја бих волела да наша земља иде путем светосавске Србије, ако то Шешељ успе, онда ћу заиста свим срцем бити уз њега, да нам на челу државе буде светац – наводи она.

   

   

   

  Ало

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *