Шешељу 100.000 евра ако на 10 дана уђе у „Парове“

0

Главни уредник ТВ Хепи Миломир Марић и власник ове телевизије бизнисмен Предраг Ранковић Пецони понудили су лидеру радикала Војиславу Шешељу 100.000 евра да на десет дана и ноћи уђе у ријалити шоу „Парови“.

Шешељ би, осим велике суме новца, добио и повлашћен третман у вили.

– Понудили су му да једини од свих учесника има засебну спаваћу собу, у којој не би било камера и у којој би имао право да спава сат времена и преко дана. Уз оних 100.000 евра, то је заиста одлична понуда. Идеја је, наравно, да Шешељ подигне рејтинг ријалитија на почетку емитовања, а Марић и Пецони рачунају да ће Шешељ пристати да уђе у ријалити, јер би и њему добро дошло због предстојећих председничких избора – објашњава извор и додаје да Марић и Шешељ још преговарају.

Марић није хтео ни да потврди ни демантује ове информације, али је рекао да је „Шешељ можда исувише велика звезда за њихов ријалити“.

– Да на последњим изборима није ушао у Скупштину, чији су ТВ преноси реално најбољи домаћи ТВ ријалити програм, Шешељ би сигурно ушао у Парове. Овако, не знам, ништа још није сигурно, али ми смо спремни да испунимо све његове услове – рекао је Марић.

Шешељ каже да није преговарао о уласку у Парове.

– Прошлог новембра ми је Жељко Митровић нудио да уђем у „Фарму“ и останем до Нове године, али сам одбио. Са Хепија нисам имао такве понуде, осим кад сам у септембру 2015. гостовао у „Паровима“ – рекао је Шешељ.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*