СНП Наши: Влада да заштити децу од „наставних јединица о сексуалном насиљу“

0

СНП Наши упозорава јавност да LGBT невладин сектор креће у најпрљавију офанзиву до сада, којом ће најугроженија бити наша деца.

Наиме, LGBT и цео НВО сектор, који је плаћен из иностранства а делује у Србији, покушава на све начине да наметне да нам се деци у обавезне предмете као што су српски (матерњи) језик, свет око нас, природа и друштво, физичко васпитање, грађанско васпитање, биологија, социологија, Устав и права грађана и психологија, уведу наставне јединице о „сексуалном насиљу“.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, из непознатих разлога је подлегло притисцима НВО сектора, па је по нашим сазнањима и информацијама које потврђују поједини медији, управо то министарство послало службени допис свим школама у Србији у виду налога или наредбе да се спроведу горе поменуте мере и допуне у предметима.

Што је најгоре, овом мером нису поштеђени ни наши најмлађи нараштаји. Допис исте садржине послат је и вртићима! Суштински, допис је од тзв. Групе за заштиту од насиља и дискриминације коју чине домаће и стране невладине организације и фондације, а потписан је од стране саветнице у Министарству просвете Гордане Меденице.

СНП Наши упозорава Владу Србије да ће овим мерама бити изазван хаос у нашем друштву и отворено захтевамо да се из свих министарстава најуре све НВО агентуре које су примљене на рад у циљу „реформи“ наших институција.

То нису никакве реформе већ увођење класичног фашизма и наметање воље мањине махом девијантног дела наше популације која је на платном списку у иностранству. Уједно захтевамо да се овај неуставни „допис“ у најкраћем року поништи.

СНП Наши као патриотска организација, којој су породичне вредности и заштита деце светиња, свим расположивим средствима ће стати на пут овом терору који ревносно промовише и заступа LGBT НВО сектор.

СНП Наши

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*