СРАМОТА ДРЖАВО! БОГДАН УМИРЕ, А ОВО СРБИЈА ГЛЕДА И ЧИТА!

0

“На жалост ово дете се не виђа сваки дан по новинама и телевизији… Ово дете неће бити гледано као скандали и ријалити… Зашто? Зато што се ово дете бори за живот! То никоме није занимљиво? Замислите како је његовим родитељима… Живот детета ти зависи од некаквог новца, а ти га немаш. Људи, не ОKРЕЋИТЕ ГЛАВУ!

“Жао ми је детета, али нисам у могућности да помогнем” то је оно што људи помисле када виде овакву објаву… Ајде размислите још једном…Немате 200 динара да пошаљете детету? Нисте свесни колико је ваше мало у оваквим тренуцима некоме много! Нисте свесни да је то некоме живот!

Богдан Гицовић, који болује од специфичног облика тумора мале карлице “Рабдомиосаркома”, са мајком Марином отпутовао је недавно у Турску на лечење.

По доласку у Истанбул, установљено је да је тумор порастао и натиснуо бешику и бубреге. Богдану је продужено лечење и мораће у болници у Инстанбулу да остане дуже, него што је у почетку било предвиђено. Због тога, малом Богдану из Зајечара потребно је још новца, за трошкове смештаја у Турској”, пише у апелу за помоћ малом Богдану.

OVO JE GRUPA POSVEĆENA BOGDANU-https://www.facebook.com/groups/335126304013879/OVO

JE FACEBOOK PROFIL BOGDANOVE MAJKE – https://www.facebook.com/marina.gicovic.9

NA FOTOGRAFIJI SU BROJEVI RAČUNA, ZA SVE OSTALE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE MARINU GICOVIĆ MAJKU DETETA NA FACEBOOK PROFILU!

Ricochet

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*