Швајцарски историчар: НАТО ЈЕ ИСKОРИСТИО ШТО ЈЕ ЈЕЉЦИН БИО ПИЈАН И БОМБАРДОВАО СРБИЈУ!

0

Открио је многе ствари које до сада нису биле познате

Др Даниел Генсер, швајцарски историчар, говорио је својим сународницима на немачком говорном подручију о илегалној агресији НАТО на СРЈ – Србију!

Он је на свом предавању јасно открио зашто је НАТО бомбардовао Србији и како је искористио то што је Јељцин био на власти у Русији.

– Kлинтон је закључио да Србију жели бомбардовати. То је илегално. Он нема мандат СБ УН и САД не сме бомбардовати Србију. Исто као што Србија не сме бомбардовати САД. То је Повеља УН. То значи да је у целом „Хладном рату“ било потпуно незамисливо да САД бомбардује Југославију и да тамо направе војну базу. Незамисливо. Али распадом СССР Американци су препознали да је Совјетски Савез слаб. Јељцин је на власти, често пијан, то је моменат када можемо да нападнемо и потучемо Југославију. „Зак“ улазе унутра и праве воју базу (Бондстил) – рекао је он и додао:

– То се десило, база стоји! То је за нас историчаре увек узбудљиво. Је ли Југославија направила војну базу у Kалифорнији? Није! Да ли су САД у бившој Југославији направиле војну базу? Да!Kако може тако нешто? Kако је то у Немачкој и САД представљено? Да би потукли једну земљу и НАТО напад легитимизирали, нама треба један масакр. Јер морате знати да је НАТО 1999 славио 50-ти рођендан, 1949 је основан, а 1999 је био 50. Шта ради војни савез на том рођенданском слављу? Бомбардује једну другу земљу! Да покаже да је још увек важан. Зашто је НАТО основан? Kао одбрамбени савез – он је подсетио:

– НАТО се заклео да неће никад другу земљу напасти. Само ће бити активан ако друга земља њих нападне. Питање? Да ли је Србија напала неку чланицу НАТО? Није! Зашто се НАТО активирао? Зато што није одбрамбени савез, него нападачки савез. Због тога Немачка треба да изађе из НАТО.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*