The EU Times: Доказујемо да је Хилари варала на председничкој дебати!

0

Према вишеструким посматрањима и сређеним извештајима, дошли смо до закључка да је Хилари била озвучена шпијунском бубицом за време прве председничке дебате.- наводи The EU Times.

Хилари је направила тешку превару и како ствари стоје унапред је била припремљена за варање јер јој се диктирало шта ће рећи током дебате кроз минђушу.

Након што је Хилари већ ухваћена да носи такав застарели и видљиви комад накита на НБЦ-у са Мат Лауером, Хиларин тим је одлучио да се наредни пут користи софистициранија направа коју је теже уочити. Да је у питању минђуша-бубица потврдила је чак и Њујоршка полиција.

Сада обратите пажњу! Хилари је била ухваћена да носи хај-тек минђушу која је позната као „Wireless Inductive Neckloop Earpiece“ за време њене прве председничке дебате са Лестером Холтом, коинциденција, поново на НБЦ-у. Иако је ова направа супер комплексна, може се купити на e-bay зa $14-18 у зависности од продаваца. Довољно је да одете на еBаy и укуцате „spy earpiece“ у претраживачу и проверите сами. Постоје различите варијације Neckloops-a и нисмо сигурни тачно коју је она користила, али, знамо да је користила једну са магнетским микро слушалицама. – наводи The EU Times. Погледајте сами:

hillary_spy_earpiecewireless_inductive_neckloop_earpieceneckloop_ear_scheme

Све што је било потребно да се уради јесте постављање каблова и телефона на њена леђа и једноставно су били залепљени на њену кожу, испод одеће. Од врата до ушију, нема видљивих жица нити слушалица које лако можете да приметите. Саме слушалице су мале, половина једног кукурузног зрна. Улазе унутар ува и имају директни контакт са бубном опном. Мали звучници се после отклањају из ушију са магнетом који их повуче из малих магнетских слушалица.

smallest_earpiece_worldhillary_inductive_earpiece_hd_photo

Хилари је такође умела да одједном промени говор у сред реченице. Можда је постојала лоша телефонска конекција у секунди или две или она једноставно није разумела шта су јој говорили, али ово је рекла на њеној уводној речи у 3:35-ом минуту:

„Ми такође треба да направимо економију поштенијом. То почиње повећањем националне минималне дневнице и такође гарантуј…&?!… Kоначно, једнаке плате за женски рад. Такође хоћу да видим више компанија које деле профит.“

И да ли сте приметили да је некада изгледало као да неко разговара са њом? Њени изрази лица су били као да се концентрисала на нешто што јој се говорило.

Не постоји никаква илузија, све ово је стварно, Хилари је носила „нешто“ и то је тачно то што је носила.

Хилари је изгледала као да чита са подијума. Имала је забележене ставке са којих је читала. На крају дебате, неки дубиозан тип је моментално почистио и зграбио белешке са њеног пулта. Био је виђен како одлази са неким папирима.

Сада знамо како је увек имала тачне одговоре! Не постоји начин да је она могла да буде толико прецизна без икаквог варања. Нарочито ако узмемо у обзир њено ментално здравље…

cleaning_cockroachsneaky_cockroach

Извор: http://www.eutimes.net

За Видовдан превео Реља Рашовић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*