Dogodilo se. Trenutno 11. u listopadu ćemo se sigurno probuditi u potpuno drugačijem svijetu kao i u naciji. U kojoj ni Ustav, ni građanska prava, ni formalno besplatna odluka. Kmet se vratio, a ove 3 klasifikacije će sigurno slijediti drugi, a nakon toga i nalog za cijepljenje svih bez izuzeća. Takva je UN-ova postavka do 2022. završetak godine mora komemorirati svi, od beba do staraca, a ne bi trebalo biti nikakvih iluzija po tom pitanju. Šta se dešava nije iznenadjenje za one koji su razgovarali o tome, upozoren i idealno takođe ponio da spremi se za ono što će se držati. Međutim čak i više će sigurno slijedi što je već vrijedna po cijelom svijetu, i takođe, što je takođe područje Reseta.Totalitarizam je prisutan

A i kolaps logističkih lanaca je racionalan učinak tanke kože i domino kocke bruse sve ostalo. Ako pogledate naše dvorište, zemlja čak i kontinenta, možemo videti da veliki broj raznih resursa, što je obično potrebno za industrijske proizvodnje kao i hrana, zar brzo završavao oko svijeta, jedna od najvažnijih očito slučajevima biti ometanje Kineski fosfat izvoz, odsustvo co2 na Britanski rančeve sugeriše da postoji nedostatak meso, dok je u odsustvu zaposlenih na biljke farme dodatno znači da nema žetve.

Paralelno sa ovim, nešto drugo se dešava

Paralelno sa ovim, nešto drugo se dešavaOvo je rade ljudi koji se suprotstavljaju protiv tiranije rutinu, s obzirom da su to već uradili ništa drugo izbor, ali ovo će dodatno sigurno rezultat u istina da logistike prestani i takođe stalno police dođi da bude prazan. Na jedan ili drugi način sve ovo će sigurno doći na United States, stope trenutno penjanje brzo i u brojni dijelovi Engleske ograničenje 30 kilograma viška je trenutno biti predstavljen na koliko goriva mogu kupiti sve, čak i ako je još uvek tamo. U poslednjoj fazi kolapsa SSSR-a, imali smo i kartice za hranu i gas. U Evropi će uskoro postati stvarnost. I također, sve ovo je sljedeće područje ovog ogromnog, veličanstvenog posla. Sve to, također, je opisana kao također simulirane u prethodnim godinama kao međunarodni hrane, situacija i također je sredstava primoralo ostati one u skladu sa potrebama rutine i nakon toga angažovanje sa.

UN-a, to su čekam trenutak da nađem kao spasioci kao jasno neku vrstu zalihe hrane i također da preuzme vlast sa tim.

A takođe … od pojedinaca još uvek mnogo zavisi

Trenutno je taj izbor, razaranje udobnosti područje za neke i jasno vegetacije za drugi, kao test li čovječanstvo je eksperiment u sve– da li to ima smisla da postoji u cjelini, i također nezavisno za svaki narod.A takođe ... od pojedinaca još uvek mnogo zavisi

Zbog činjenice da svaki od njih ima onoliko državnosti i suvereniteta koliko može uzeti i broj su spremni da se zauzmu za to. Sada je društvo ukiseljeno kao nikad u prošlosti. Ima onih koji definitivno računati na režim i također da će pljunuti nešto 10 potes ako su oni rekli, ima onih koji su mislili da je lagao u vezi vratiti stari život, kao i trenutno prepoznao da ne nameravam da pljunem često, pošto se da postoje oni koji će sigurno je silom, jer oni ne vidim bijeg kao ima onih koji ne Sada oni to je suđeno biti prevarena od strane njihovih zanimanja može pokazati što će onda raditi– uvijek postoje šanse da prigovor.

Napada i također bojkotu si jedna od najvažnijih pouzdan i može biti gotov do svaki pojedinac. Može također se nadam da će nekoliko drugih nacija će sigurno pobjediti svoju slobodu i ovo će sigurno nakon toga prekidam globalist namjerava u cijelosti. Isto tako se može pretvoriti u robotiku odanu totalitarizmu.

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *