Трамп бомбардовао Сирију на наговор своје размажене деце!?

Ерик Трамп: Одлука мог оца да САД изврше напад на базу у Сирији доказује да га Владимир Путин неће малтретирати

0

Одлука Доналда Трампа да САД изврше напад на базу Шајрат у Сирији доказује да га Владимир Путин неће „малтретирати“, рекао је за син председника САД Ерик Трамп.

Ерик је рекао да његов отац није застрашен Путиновим причама о рату и да неће бити никог „тврђег“ од Трампа уколико им се „попрече“.
Он је за Дејли Телеграф рекао да је његов отац реаговао нападом делимично и због његове сестре Иванке Трамп, за коју каже да је била ужаснута нападом.

Доналд Трамп је, према Ериковим речима, такође био ужаснут призорима на телевизији, где је видео како децу купају водом како би спречили да им спадне кожа од бојних отрова.

Упркос томе, како каже средњи син Трампа, председник САД „је велики мислилац, практичан, а не импулсиван“, додавши да је поносан на свог оца због начина на који је одговорио на наводни напад хемијским оружјем и да верује да заиста промишља своје потезе.

„Успут, он (Трамп) је био против било каквих акција у Сирији пре две године. Онда лидер (председник Сирије Башар Ал-Асад) нападне свој народ, жене и децу, хемијским оружјем и онда глобални лидер и најјача супер сила (Америка) мора да реагује и то смо урадили са много подршке од наших савезника и мислим да је то велика ствар“, рекао је Ерик.

ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*