Трамп ошинуо ЛГБТ популацију: Геј брак је зло!

0

Према досадашњем раду Трамп оставља утисак као да схвата духовну болест Антихристове владавине у промоцији греха која буквално убија како Америку тако и свет, па све ово што се догађа с Трампом многи Хришћани називају чудом и последњом шансом дарованом од Бога народу за обраћење!

– Геј брак је зло! Америка припада Богу! – цитат је који се приписује новоизабраном председнику Доналду Трампу. И иако не можемо наћи прави извор тог цитата једна од његових првих одлука одмах након инаугурације показује да Доналд Трумп најављује отворени рат с идеологијом и заједницом ‘сексуалаца’ која је за време Барака Обаме имала чак и почасно место на веб страницама Беле куће.

Одмах након инаугурације Доналд Трамп је ЛГБТ заједници укинуо страницу са страница Беле куће, те је у Америци изазвао праву револуцију. Kо се усуђује да се њима супротстави? Библија. Наиме, Доналд Трамп у неколико је наврата на Твитеру спомињао како, што се тиче хомосексуалности, он према овом скупу људи (који се воли истицати својом сексуалношћу) има став онакав какав има Библија. Опроштај и прихватање да, али агресивно наметање свог сексуалног избора свима, апсолутно не!

На самој инаугурацији кроз 12 епизода молитве Богу Библије, што је највише у историји инаугурација, Трамп је показао да жели да Америком влада Бог и то не универзални Бог већ Исус Христос, који је споменут у више наврата (што је заиста реткост с обзиром на то да сви причају о неком универзалном Богу)! А он прихвата хомосексуалце као људе којима је потребно покајање и опроштај, као уосталом и свим другим људима света!

Но, промовисати хомосексуалност као нешто добро једнако као и промовисање абортуса као доброг Трамп ће покушати да спречи и то је показао одмах након инаугурације брисањем њихових промо материјала са службених страница америчке Владе, али и најавом укидања донација организацијама које промовишу абортусе.

ЛГБТ заједница је због његових ставова изразила своју забринутост према Трамповој администрацији јер су сматрали да су под председником Обамом постигли напредак по питању једнакости. И јесу.

Постигли су то да је по први пут САД освануо на попису прогонитеља Хришћана с обзиром на константна присиљавања Хришћана да промене своје ставове по питању хомосексуалности. Наиме, за време председника Обаме на хиљаде Хришћана је завршило на суду јер су се усудили да се позову на призив савести по питању геј бракова и већина тих судова ишла је у корист хомо лобија који има заштиту најмоћнијих организација света.

Трамп се од почетка своје кампање противио геј браковима, а његов први оперативац и потпредседник Пенс, је био још снажнији у тим ставовима, па ће бити занимљиво гледати како и у којем смеру ће се кретати по питању хомосексуалности Трамп .

Јер је геј заједница у Америци посебно моћна, као уосталом и индустрија смрти којој се Трамп такође храбро одмах по доласку успротивио. Према досадашњем раду Трамп оставља утисак као да схвата духовну болест Антихристове владавине у промоцији греха која буквално убија како Америку тако и свет, па све ово што се догађа с Трампом многи Хришћани називају чудом и последњом шансом дарованом од Бога народу за обраћење!

По плодовима ћете их препознати – каже Исус!

(дневно.хр)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*