Трамп откачио на Твтеру: „Њујорк Тајмс није фер, и само лаже о мени“

0

Новоизабрани председник САД Доналд Трамп жестоко је критиковао Њујорк тајмс и истакао да му тај лист приписује речи које није изговорио

„Њујорк тајмс губи хиљаде пратилаца због свог веома јадног и веома нетачног извештавања о „феномену Трампа“. Послали су поруку својим пратиоцима са извињењем за њихово лоше извештавање о мени. Питам се да ли ће се то променити – сумњате?“, написао је Трамп.

screenshot_2

У низу захвалница поводом честитки на победи на председничким изборима, нашло се још неколико твитова упућених њујоршком листу.

„Њујорк тајмс тврди да Доналд Џон Трамп верује да више земаља треба да набави нуклеарно оружје. Kако су неспоштени. Никад ово нисам рекао!“, истакао је Трамп.

screenshot_6

 

 

Њујоршки лист је уочи председничких избора изразио отворену подршку политици кандидаткињи Демократске странке Хилари Kлинтон.

– У свакој нормалној изборној години бисмо упоређивали два кандидата. Ово није нормална изборна година. Упоређивање би било празна прича у трци где један кандидат, наш избор Хилари Kлинтон, има историју државне службе и прагматичних идеја, док други Доналд Трамп не показује ништа осим себе или својих обећања за пут на Месец – наведено је у тексту.

 

 

 

Тањуг, Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*