Trovanje Srba u Plaškom, ubice odmah puštene na slobodu

0

Srbi napravili grešku i otišli na piće u hrvatski lokal. Stavljen im otrov u piće, jedan umro. Preminuli je iz sela Lička Jasenica, star 50 godina. Neki od stanovnika Plaškog se boje da su i oni bili trovani, pa su stoga u panici.

Službeni policijski izveštaj još se očekuje, no u ovom malom mestu zavladala je prava panika nakon hapšenja dve osobe, inače dobro poznate policiji, zbog, kako se proširila priča – trovanja više ljudi! – prenosi hrvatski OGportal

OGportal saznaje da je od posledica trovanja jedna osoba umrla pre oko mesec dana, dok je druga preminula u nedelju na pravoslavni Uskrs i zbog neobičnih okolnosti smrti telo je završilo na obdukciji, gde je ustanovljeno da je reč o trovanju. Otrovana je još jedna osoba, ali srećom bez smrtnih posledica i trenutno se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Ogulin.

Službenih informacija, ponavljamo, još nema, ali priča koja se proširila Plaškim govori o tome da su ljudi otrovani na način da su im otrovne tvari stavljane u piće.

Ono što zabrinjava meštane Plaškog je činjenica da su osumnjičeni danas, nakon hapšenja, viđeni kako slobodno šetaju Ogulinom, pa pretpostavljaju da su pušteni dok rezultati veštačenja ne budu gotovi.

POSTAVI ODGOVOR

*