ТВИТЕРАШИ ТРАЖЕ ПЕТИЦИЈУ ЗА ЗАБРАНУ СЕРИЈЕ НЕМАЊИЋИ: Kраве на ушима носе маркице по прописима ЕУ, једе се цицвара пре него што је кукуруз донесен у Европу

0

Серија Немањићи – рађање краљевине ушла је у своју осму епизоду, али, уместо да се квалитет сценарија побољшава, како је то раније најављивано, гледање овог телевизијског „уратка“, назовимо га тако, постаје све мучније и непријатније.

 

 

 

Чини се да су и гледаоци изгубили стрпљење, па су коментари на друштвеним мрежама све оштрији, а незадовољство све јаче, не само због очигледно протраћеног буџета од три милиона евра.

 

Осма епизода под називом „Kод Kулина бана“ најпре је изазвала шок публике због сцене када Стефан Немањић на свом путу за Бугарску, видевши да му се верна следбеница Рашка (иначе измишљен лик) изгубила почео да виче:

-Рашка? Где си била, шта си радила – питао је прогнани владар.
-Пишкила, човече – одговара Рашка.

 

 

Мало је рећи да је публика овом сценом врло разочарана па су уследили увредљиви коментари на рачун аутора серије.

У епизоди се појавио и лик покојног Богољуба Митића, свима познатог у улози Ђоше Мада је сахрањен 23. јуна 2017. године,српски глумац „васкрсао“ је у осмој епизоди серијала „Немањићи рађање краљевине“. Он је заиграо угљара, који руча цицвару, неколико векова пре него што је кукуруз донет у Европу.

Најзад, у једној од сцена, јасно се виде краве обележене ушним маркицама које су у Србију уведене пре неколико година по захтеву Европске уније.

 

Што је много много је. Kоментар поводом оволике немарности која већ прераста у дрскост и безобразлук заиста није потребан.

 

 

курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*