ВИП стјуардеса открила шта се дешава у приватним авионима

0

Бивша ВИП стјуардеса Емилиа Џорџ открила је шта се све дешава на лету у приватним авионима, и за британски Телеграф је изјавила како је присуствовала разним бизарним ситуацијама у ваздуху.

„Од вечере вредне милион долара до салате од 700 долара. Новац није проблем када можете да приуштите приватни авион. Видела сам теретане у авиону, диско собе са шипкама за стриптиз и златни престо“, рекла је Џорџ.

Током рада за богате и познате имала је низ немогућих захтева и жеља које је морала да испуни. Један од њих био је изнајмљивање лименог оркестра који се састоји од 200 чланова као знак добродошлице клијенту, плаћање рачуна за такси 660 долара како би покупила кавијар, и хитно слетање на пола пута како би клијенти јели у Мекдоналдсу.

„Било је ту и потпуно лудих захтева попут оног да им послужим лососа којем је свирана класична музика цео живот“, казала је.

Саставни део посла били су позиви на интимну вечеру, непримјерено додиривање и неочекиване посете у хотелу. Било је ту и просидби. Једна власник приватног авиона тражио је да његова посада носи настране униформе, а онај ко би одбио добио би отказ након одређеног времена.

Међутим, истакла је и добре стране попут бакшиша од 4.000 долара, поклона који укључују скупоцене Ролекс сатове, Хермесове торбице и ВИП карте за разне манифестације. Ако би негде ноћили, собе би биле у најскупљим хотелима, а вечерали би у најелитнијим ресторанима. Некада би добијала и личног асистента и возача.

Имала је и буџет за униформе, а никада није бринула да ли ће бити гладна на послу јер је јела све оно што и клијенти.

Kвалификације које треба имати за овај посао јесте много стрпљења, да брзо мислите, будете дискретни и будете спремни да путујете било када и било где. Такође, треба да будете спремни на неочекиване путнике попут сокола, младунаца лавова и мајмуна.
Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*