Вучић спрема Сергеја Трифуновића за новог Белог Прелетачевића – Kафана је већ спремна!

0

Током председничких избора стидљиво се говорило у круговима опозиције да би Бели Прелетачевић могао бити Вучићев пројекат за одузимање опозиционих гласова. Сви који су тада покушавали да упозоре на превару прозвани су СНС ботовима.

Данас када то више није никаква тајна, Бели Прелетачевић од новаца које је добио да разбије опозицију, отвара кафане, посластичарнице и није га блам. А и што би га било блам када постоји гомила лаковерних који вероватно и дан данас мисле како је заправо он био искрен у својим намерама да победи на изборима, те да није био ни у каквом дилу са Вучићем.

Елем, Зицер редакција као и увек међу првима је дошла до сензационалног открића да се припрема НОВИ БЕЛИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋ.

Овај пут је у питању прави глумац, а не неки клинац који изводи перформансе. У питању је Сергеј Трифуновић. Медији под контролом власти се упињу да пред пролећне изборе, који више нису неизвесни, прикажу неколико људи као озбиљне, истрајне и непоколебљиве опозиционе борце.

Између неколико кандидата издваја се Сергеј Трифуновић. Његова улога ће бити да глуми новог Белог Прелетачевића, да прави перформансе широм Србије и да придобије један део тих гласача који су Луки Максимовићу већ указали поверење.

Вучићев план је да маргиналне ликове из опозиције медијским спиновање, сталним негативним помињањем на његовим медијима, промовише тако да опозицији не остави могућност избора и одлучивања на наредним изборима.

Опозиција ће по инерцији морати неке од тих одабраних Вучићевих пиона да истакне на својим предизборним листама. Непотребно је напомињати да су сви ти маргиналци купљени већ унапред.

Ускоро ћемо имати нову серију опозиционих суперхероја, мученика, прогоњених, премлаћиваних, неустрашивих бораца против Вучићевог режима, а заправо његових пиона који ће му омогућити да настави да влада још 10 година.

 

http://zicer.org

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*