ВУЧИЋ: Влада ће наћи решење за швајцарце! БРНАБИЋ: Влада нема решење!

0

Председница Владе Ана Брнабић рекла је данас да Влада још нема решење за грађане који су се задужили у швајцарским францима, али да се разговара са банкама и ради на решавању тог проблема.

„Разговарамо са банкама, видећемо како ћемо тај проблем решити. Још немамо решење, али смо имали састанке са банкама и током викенда, радимо на томе“, рекла је Брнабић новинарима у ОШ „Јован Дучић“ у Београду.Брнабић је, на питање новинара зашто је председник Александар Вучић разговарао са грађанима који су задужени у швајцарским францима, а то није учинила она, рекла да је она разговарала са представницима Народне банке Србије.

„Пробаћемо да нађемо решење, ја сам прагматична особа, мени је важан резултат. Грађанима је такође најважније да постоји неки резултат“, рекла је Брнабић.

Kаже да је разговарала са директорком Поште као и са представницима синдиката из Kатастра, са којима није постигнут договор.

„Ми им стојимо на располагању и разговараћемо док се не реше проблеми“, истакла је Брнабић и додала да не стоје критике да је Влади важнија Пошта од Kатастра, будући да се више разговарало са представницима Геодетског завода.Брнабић је истакла и да је министар полиције Небојша Стефановић такође и потпредседник Владе и да може да разговара са свим синдикатима.

Ricochet

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*