Вучићев интимус посетио српски штанд на Сајму наоружања

Престолонаследник емирата Абу Даби и заменик команданта Оружаних снага шеик Мухамед Бин Зајед посетио је српски штанд на 13. међународној изложби наоружања и војне опреме IDEX 2017.

0

Помоћник министра одбране за материјалне ресурсе Ненад Милорадовић упознао је шеика Mухамеда Бин Заједа са напретком досадашњих заједничких пројеката и са тренутним развојем сарадње.

Том приликом разговарало се о пројектима који су планирани са Генералштабом Оружаних снага Уједињених Арапских Емирата, са компанијама из Емирата које се баве наоружањем и војном опремом, као и о новим развојним и производним достигнућима Војнотехничког института, српске одбрамбене индустрије и компаније Југоимпорт СДПР.

Бин Зајед је исказао задовољство досадашњом сарадњом и показао интересовање за три нова пројекта која могу бити предмет даље сарадње.

И трећег дана Сајма у Абу Дабију, штанд српске одбрамбене индустрије и даље изазива велико интересовање и велики је број посета страних делегација, саопштило је Министарство одбране.

ФоНет

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*