За 13. април постоји план, нећемо одустати док Вучић не оде! – Марија Јањушевић (ВИДЕО)

0

Посланик у Скупштини Србије И члан Председништва Двери Марија Јањушевић , гостујући у емисији “Скенирање” у продукцији Хелмцаста рекла је да није масон И навела да јој се то  “потура “ због тога што Двери, а посебно она активно указују на чињеницу да је по среди “велеиздаја “ Александра Вучића И предаја Kосова И Метохије. Она је навела да   је преписка која је стигла у јавност “приватна” И да се нико не пита како је неко злоупотребио њену приватну преписку.

“Потпуно је бесмислена прича да сам ја на листу Двери доспела тако што су , наводно масони то платили, Нико И ништа није платио”, рекла је Јањушевић.

На констатацију да су о томе говориле И њене страначке колеге од којих је један, Срђан Ного, понео дисциплинску пријаву , Јањушевић је казала да то није удар само на њу , него на Двери И да треба видети шта је позадина мотива тих људи који се уместо озбиљном политиком И причом о Kосову баве “небитним стварима ”. Она је навела да су се тиме да ли је она била у масонима или не бавили само режимски медији  И навела да је објава приватних преписки кривично дело.

Она је рекла  да за 13. Април И најављено велико окупљање у Београду, опозиција има план И да се неће завршити само шетњом, да су грађани спремни да истрају у захтевима за смену Вучића. Она је истакла да је занимљиво да је многима промакла изјава председника Србије да ће “омладину која одлази заменити мигрантима” И запитала да ли је то Србија какву желимо.

“Kо је Вучићев слуга у опозицији сам ће се показати. Има оних који му свесно или несвесно помажу нападима на Двери. Сигурна сам да ће се показати с временом ко је из опозиције Вучићев пион” , рекла је Јањушевић.  Аутор И водитељ емисије “Скенирање”  Оливера Миливојчевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*