Западни центри хоћ да праве хаос и у Санџаку

0

Све аждаје овог света су изгледа нагрнуле на Србију. После Јеремићевог шуровања са Шиптарима и Јанковићеве идеје да отвори „војвођански фронт“, западни центри моћи сад хоће да направе хаос и у Санџаку!
Данас у 18.15 у Дому културе у Новом Пазару са лидером СДА Санжака Сулејманом Угљанином, који отворено позива да се из овог дела Србије протера српска полиција, војска, тајне службе и правосуђе, на заједничкој трибини појавиће се усташа Стјепан Месић, човек који је поцепао Југославију и који тврди да је Јасеновац, уствари, био радни логор, у које су Срби одвођени да би тамо били спасени од клања?!
Месић ће заједно са Зораном Живковићем, као члан института ифимес, у Новом Пазару наступити заједно са Угљанином на трибини, вероватно у новом покушају да и тај део Србије да разоре и отцепе.

А шта, уствари, ова двојица србомрзаца раде заједно и да ли је то случајно? Наравно да није
Наиме, сасвим је очигледно да су западни центри моћи активирали све своје људе у региону како би у Србији изазвали хаос пред важне одлуке које чекају председника Александра Вучића.

Само да подсетимо, прво је Вук НАТО Јеремић био проглашен за хероја у шиптарским медијима, да би се само нешто касније упутио на тајни задатак у Њујорк, како би се срео са америчким и шиптарским лобистима и обећао им да ће, ако га подрже у намери да дође на власт, учинити све да Србија призна Kосово.

Одмах потом, Александар Оџић, коалициони сарадник лидера ПСГ Саше Јанковића, позвао је на крваве сукобе у Србији, тражећи „републику Војводину“ и позвајући
на формирање фронта за одбрану северне покрајине!?!
Нема ни трунке дилеме да светске аждаје на овај начин шаљу јасну поруку Србији шта се све може догодити уколико не будемо послушни и почнемо да играмо по њиховим нотама!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*