Жељко Митровић најавио да ће камионом пратити следећу протестну шетњу и пуштати музику

0

Жељко Митровић ће камионом пратити следећу протестну шетњу и пуштати музику под паролом „Стоп виоленце, јуст лове“

Жељко Митровић, власник ТВ Пинк, објавио је данас на Твитеру да ће у суботу, за када је заказан следећи протест опозиције, поново пуштати музику, али овај пут не испред зграде Пинка, како је то било претходне суботе, већ у камиону којим ће пратити протестну шетњу „1 од 5 милиона“.

„Ђ ЖЕX се спрема на турнеју „Стоп виоленце, јуст лове“, управо се спремају посебни камиони за око 500.000W снаге, што је 9ДБ више него пред Пинком! Kад неће брег Мухамед, онда ће Мухамед брегу!“, написао је Митовић на свом твитер налогу.

Овај његов пост изазвао је бројне реакције, са више од 700 ретвитова и 900 лајкова, као и више од 100 коментара.

Подсетимо, протест „1 од 5 милиона“ требало је претходне суботе, према најавама организатора, да иде од Владе Србије до зграде ТВ „Пинк“ на Дедињу. Траса је, међутим, промењена јер је одлучено да се ипак не иде до Пинка, па су окупљени, после говора испред Владе, отишли ка платоу испред Филозофског факултета, одакле су кренули ка Скупштини града.

Уочи почетка протестне шетње, на згради ТВ Пинк били су истакнути транспренти, а један од њих био је „Стоп насиљу, само љубав“. Испред Пинка су били постављени столови са флашицама воде и другим пићима, а са врха зграде Жељко Митровић је, у улози ди-џеја, пуштао музику.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*