Жене у Црној Гори туку своје мужеве!

0

У Црној Гори је све више случајева насиља над мушкарцима, упозоравају из полиције, а последњи пример је хапшење Подгоричанке С. П. (23), након што је шакама, чашом и ножем задала низ повреда супругу М. П, у зетском селу Љајковићи, пишу подгоричке „Дневне новине“.

За сада је непознато шта је био повод да С.П. на тај начин нападне супруга , али се зна да су М.П. од даљег злостављања спасиле комшије, које су у помоћ позвале полицију, пише подгорички дневник.

Драматичан догађај, који се умало могао завршити и трагедијом, зауставила је полицијска патрола, која је закуцала на врата породичног дома завађених супружника.

Према незваничним информацијама, убрзо потом С. П. је приведена, а њен муж је одведен у Ургентни центар Клиничког центра, где су му констатоване повреде и указана медицинска помоћ.

„Сумња се да је С. П., након вербалног конфликта са мужем, узела стаклену чашу, коју му је сломила о главу, а онда га је отвореним шакама ударала по лицу. Затим је, како се верује, дохватила кухињски нож и замахивала ка њему. Ипак, да није само реч о безазленом замахивању, говоре констатоване повреде М. П, у виду посекотина по рукама и леђима“, испричао је саговорник Дневних новина близак истрази.

Против С. П. биће поднета кривична пријава због насиља у породици и наношења лакших телесних повреда.

Из полиције упозоравају да је све више случајева насиља над мушкарцима, физичког и психичког, али када је у питању статистика о поднетим кривичним пријавама, та бројка је и даље незнатна.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*