Жика „Шареница“: „Избацили су ме из стана, живим ТУЖНО“!

0

Познати ТВ водитељ Живорад – Жика Николић и његова супруга Зорана Недић пре више од две деценије купили су стан у Београду. Пет година касније уселили су се у њега, а после десетак дана били су избачени. Сада се спекулише да би Жика Шареница за трансфер на ТВ „Пинк“ од Жељка Митровића могао да добије стан и ауто, или 200.000 евра.

– Митровић је Николићу дао понуду коју једноставно није могао да одбије. Сума од 200.000 евра или аутомобил и стан, по његовој жељи, били су више него довољни да одлучи да је време да пређе на „Пинк“ – навео је близак Жикин пријатељ коме се овај водитељ похвалио, и додаје да би потписивања уговора са ружичастом компанијом требало да се деси у понедељак.

А Жика Шареница заиста није имао среће у животу, макар када се ради о стамбеном питању.

Стан који је у Улици Мије Kовачевића на Палилули купили смо 1995. од инвеститора „Инвест-експорт групе“ тако што смо му дали стан од 26 квадрата и доплатили 24.000 марака. Шест година касније инвеститор нас је увео у посед. После десетак дана дошли су неки људи из Омладинско-спортског друштва, који су били партнери са фирмом за изградњу и избацили нас из стана – рекла је за „Блиц“ Жикина супруга Зорана Недић.
Жика и његова супруга нису били у стану када су у зграду насилнички упали људи из Омладинско-спортског друштва, али кажу да је ситуација била страшна.

– На срећу, нисмо били у стану, али комшије су нам испричале да је било страшно, да су децу затварали у купатила и закључавали док је трајала тортура. Обијале су се браве, ломила врата… Наше комшије су помислиле да је боље да оду из својих станова него да изгубе главу – каже Жика.

Иначе, Жика и његова супруга су овај стан планирали да поклоне ћерки.

– Стан смо купили за ћерку, желели смо да се она осамостали. Ипак, она сада станује са нама у 48 квадрата, што је тужно. Ево, чекамо да јој Србија омогући да добије оно што су њени родитељи одавно платили – испричао је Жика Шареница.

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*