Зорана Михајловић од „ваздуплоховца“ захтева рад и резултате у „Коридорима Србије“

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да није била задовољна радом досадашњег руководства "Коридори Србије", те да ће од новог вршиоца дужности директора тог предузећа Зорана Бабића захтевати рад и резултате.

0

Министарка је у саопштењу додала да од „Коридора Србије“ очекује да квалитетно и у договореним роковима испуне уговорне обавезе и заврше посао.

„Овај велики посао је при крају, али зато баш сада морамо да уложимо највише рада и труда. Зато од новог вршиоца дужности директора ‘Коридора Србије’ Зорана Бабића очекујем исто оно што сам тражила од његових претходника – а то је резултат. Ништа мање и ништа више“, указала је Михајловићева и подсетила да су „Коридори Србије“ у име државе инвеститори на Коридору 10.

„Неколико пута сам јавно исказивала своје незадовољство начином рада, а последњи пут када сам пред првомајске празнике са премијером Александром Вучићем обишла деонице на Коридору 10“, навела је Михајловић.

„Верујем да је Зоран Бабић свестан одговорности коју је преузео, а у мени и Министарству које водим, имаће, као и његови претходници, сву потребну помоћ и пуну подршку да завршимо Коридор 10“, рекла је Зорана Михајловић.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*