Зорана на ручку код Де Нира

  0

  Зорана на клопи код Роберта де Нира!

  Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре посетила је чувени њујоршки ресторан „Нобу“, чији је сувласник легендарни холивудски глумац Роберт де Ниро. Рачун који је тамо платила био је „права ситница“ – 663 евра, што је у динарској противвредности по јучерашњем курсу износило вртоглавих 82.000 динара. Министарка је ресторан посетила током 2015, а цех је платила службеном кредитном картицом Владе Србије

  Посета министарке светски познатом ресторану не треба да чуди, имајући у виду да широм света у одабраним круговима влада својеврсна „нобуманија“, са гласинама и ексклузивним најавама нових локација. Први ресторан у ланцу је управо „Нобу“ у Њујорку, који је отворен давне 1994. Оснивачи ланца „Нобу“ су кулинарски зналац Нобујуки (Нобу) Мацухиса и неколико партнера, међу којима је и глумац Роберт де Ниро, што је одмах привукло пажњу јавности. Име је добио по јапанском кувару Нобојукију Мацухиси, који је познат по својим кулинарским фузијама, комбинацијама традиционалне јапанске хране и перуанских састојака.

  Министарка Михајловић је приликом посете ресторану „Нобу“ могла да ужива у споју више кухиња јер тај ресторан нуди јапанска јела, морску храну, суши, азијску кухињу, савремена јела, а има и опцију без глутена.

  14_1000x0

  Да ли је Михајловићева приликом посете том ресторану имала прилику да сретне Роберта де Нира, нисмо успели да сазнамо, али оно што знамо јесте да је легендарни холивудски глумац након великог успеха тог ресторана отворио и друге у многим градовима у Сједињеним Америчким Државама, али и у Хонгконгу, Лондону, Милану и Москви. Занимљиво је и да Де Ниро важи за великог поштоваоца Србије, јер је у младости имао прилику да посети нашу земљу и увери се у традиционално српско гостопримство, а ћерки је дао име Дрина.

  Зорана као светска елита!

  Ресторани ланца „Нобу“ омиљена је места за излазак светске елите. Чланови породице Kардашијан са чувеном старлетом Kим Kардашијан на челу редовни су гости ових ресторана. Ријана, Хајди Kлум, Лејди Гага, Том Kруз, Мел Гибсон, Шон Пен и Парис Хилтон редовни су гости и не крију да уживају у њиховим специјалитетима.

   

   

   

   

   

  Ало

   

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *