Zorana na ručku kod De Nira

  0

  Zorana na klopi kod Roberta de Nira!

  Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture posetila je čuveni njujorški restoran „Nobu“, čiji je suvlasnik legendarni holivudski glumac Robert de Niro. Račun koji je tamo platila bio je „prava sitnica“ – 663 evra, što je u dinarskoj protivvrednosti po jučerašnjem kursu iznosilo vrtoglavih 82.000 dinara. Ministarka je restoran posetila tokom 2015, a ceh je platila službenom kreditnom karticom Vlade Srbije

  Poseta ministarke svetski poznatom restoranu ne treba da čudi, imajući u vidu da širom sveta u odabranim krugovima vlada svojevrsna „nobumanija“, sa glasinama i ekskluzivnim najavama novih lokacija. Prvi restoran u lancu je upravo „Nobu“ u Njujorku, koji je otvoren davne 1994. Osnivači lanca „Nobu“ su kulinarski znalac Nobujuki (Nobu) Macuhisa i nekoliko partnera, među kojima je i glumac Robert de Niro, što je odmah privuklo pažnju javnosti. Ime je dobio po japanskom kuvaru Nobojukiju Macuhisi, koji je poznat po svojim kulinarskim fuzijama, kombinacijama tradicionalne japanske hrane i peruanskih sastojaka.

  Ministarka Mihajlović je prilikom posete restoranu „Nobu“ mogla da uživa u spoju više kuhinja jer taj restoran nudi japanska jela, morsku hranu, suši, azijsku kuhinju, savremena jela, a ima i opciju bez glutena.

  14_1000x0

  Da li je Mihajlovićeva prilikom posete tom restoranu imala priliku da sretne Roberta de Nira, nismo uspeli da saznamo, ali ono što znamo jeste da je legendarni holivudski glumac nakon velikog uspeha tog restorana otvorio i druge u mnogim gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i u Hongkongu, Londonu, Milanu i Moskvi. Zanimljivo je i da De Niro važi za velikog poštovaoca Srbije, jer je u mladosti imao priliku da poseti našu zemlju i uveri se u tradicionalno srpsko gostoprimstvo, a ćerki je dao ime Drina.

  Zorana kao svetska elita!

  Restorani lanca „Nobu“ omiljena je mesta za izlazak svetske elite. Članovi porodice Kardašijan sa čuvenom starletom Kim Kardašijan na čelu redovni su gosti ovih restorana. Rijana, Hajdi Klum, Lejdi Gaga, Tom Kruz, Mel Gibson, Šon Pen i Paris Hilton redovni su gosti i ne kriju da uživaju u njihovim specijalitetima.

   

   

   

   

   

  Alo

   

  POSTAVI ODGOVOR

  *